Summertime met Blundstone - 5 leuke redenen waarom Blundstone in de zomer een goed idee is

Summertime met Blundstone - 5 leuke redenen waarom Blundstone in de zomer een goed idee is

Summertime met Blundstone! Wie denkt dat Blundstone alleen geschikt is als schoen voor in de winter heeft het goed mis! Sinds wanneer is een modieuze chelsea boot alleen draagbaar in de koudere maanden? Tijdens de zomerse temperaturen zijn de Blundstones juist vaak meer geschikt dan een sneaker.

Blundstone boots beschikken namelijk over speciale antibacteriële zolen. Op deze manier houd je jouw voeten fris en koel. Blundstone chelsea boots zijn uitermate geschikt voor op vakantie. Na een relaxte ochtend aan het strand schiet je snel jouw boots aan voor een wandeling door de dichtstbijzijnde stad. Een schoen voor iedere gelegenheid tijdens ieder jaargetijde.

De Blundstone boots zijn te combineren met iedere outfit. In de zomer staan deze voor dames leuk onder een maxi jurk of een kort spijkerbroekje. Op deze manier geef je een stijlvolle maar toch stoere twist aan jouw zomerse outfit en creëer je een echte summertime met Blundstone look. Alle Blundstone modellen zijn unisex met uitzondering van de speciale women’s series modellen. Dit is een wat hoger model met een slanke pasvorm.

Daarnaast heeft deze lijn een kenmerkend brogue stiksel langs het elastiek lopen. Dit geeft de schoen de vrouwelijkheid die het verdient. Deze women’s series zijn beschikbaar in zwart of bruin glad leer, maar ook een mooi nubuck model is van de partij. Nubuck kan omschreven worden als geschuurd leer. Hierdoor is het leer op geen plek hetzelfde en krijgt het een soort gevlekt motief. Nubuck wordt gezien als zeer geschikt wanneer je de boots bijvoorbeeld draagt door wandelingen in bossen. Eventuele beschadigingen zijn namelijk minder snel zichtbaar.

Summertime met Blundstone, boots voor echte mannen. De heren worden zeker niet vergeten bij Blundstone! De mannen kunnen hun summertime met Blundstone look samenstellen met een mooi paar Blundstone chelsea boots in combinatie met een korte bermuda. Wanneer de avond valt zijn de schoenen te dragen met een nette pantalon of jeans. Het is heerlijk om na het diner nog een avondwandeling te maken en dan ben je zeker blij met een mooi paar Blundstones.

Blundstone staat garant voor flexibiliteit, veiligheid en stevigheid. Een onverharde ondergrond is geen enkel probleem. De Blundstone zool zorgt ervoor dat je hier nagenoeg niets van merkt. Wil je net een iets chiquere twist geven aan de zomerse look? Ga dan als man voor het luxe heritage model. Dit model heeft een slanke pasvorm en bestaat volledig uit leer. Liever het oude vertrouwde Blundstone model? Neem dan vooral een kijkje tussen de Classics en Originals. Deze modellen blijven zich ontwikkelen en ieder seizoen zit er wel een mooie nieuwe kleur in de collectie. Dit brengt die echte summertime met Blundstone

Naast de volwassenen moeten we natuurlijk de kinderen niet vergeten. Ieder kind kan bij Blundstone matchen met zijn of haar ouders. Omdat de collectie zo groot is zit er ook voor ieder kind wel iets naar wens bij. De Blundstone kids boots geven stevigheid aan de groeiende kindervoetjes. Daarnaast zit er bij ieder kids model een paar extra inlegzooltjes. Op deze manier kunnen de kinderen langer genieten van hun nieuwe paar Blundstones. Met Blundstone laat je jouw kinderen zorgeloos de zomerse wereld ontdekken.

Met weetjes over Blundstone of outfit inspiratie nodig? Volg ons dan heel gauw op de socials. Op de Instagram van Blundstone Benelux worden dagelijks allerlei leuke posts online gezet! Hier vind je meer inspiratie voor het thema summertime met Blundstone. Via deze posts delen wij alle mogelijke manieren om de te gekke Blundstone boots te stylen. Ook laat Blundstone Benelux op deze manier zien hoe de boots geproduceerd worden. Een echt kijkje achter de schermen dus! Heb je vragen over bijvoorbeeld de pasvorm of het materiaal? Twijfel dan vooral niet en stuur ons direct een bericht. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de e-mail. Als je liever telefonisch contact wil dan is dit ook zeker mogelijk.