Modebewuste Blundstone kids

Modebewuste Blundstone kids

Kinderen willen niets liever dan zelfstandig zijn en wij zien ze als modebewuste Blundstone kids. De drang "zelfstandigheid" stimuleert hen om te ontdekken hoe ze alles zelf kunnen doen. Zelf drinken inschenken, zelf hun boterham smeren maar ook zelf kleding willen kiezen. Ook het aandoen van schoenen en het paar uitkiezen dat ze die dag aan willen doen, is iets dat ze al snel zelf willen doen. Maar hoe zorg je er nou voor de jouw kind én stevige schoenen draagt maar ook modieus voor de dag komt. Hiervoor hebben wij de oplossing! De modebewuste Blundstone kids!

Laat ze zelf kiezen de modebewuste Blundstone kids


Onze modebewuste Blundstone kids kunnen veel meer dan we zelf denken. Hoe nieuw en lastig het soms is, maak de keuzes niet voor hen maar laat ze zelf kiezen. Zo gaan ze op ontdekkingstocht in hun eigen wereld. Laat jouw kleine eens zelf kleding uitkiezen. Wie weet heb je hartstikke modebewuste Blundstone kids en verrassen zij jou met hun goede smaak (die ze natuurlijk van hun ouders gekregen hebben!). Door ze deze vrijheid te geven lost het ook die dagelijkse kleding discussie op, ze kunnen immers aantrekken waar zij zichzelf goed in voelen. En het fijne is: wanneer jouw kind zijn of haar outfit aan het samenstellen is, heb jij ook even tijd voor jezelf. Zo kun je genieten van het kledingfestijn van je kind of de tijd gebruiken om iets anders aangenaams te doen.

Gave glitter schoenen of goede stevige schoenen?


Stel je is voor: als ouder loop je door de stad samen met je kind op zoek naar nieuwe schoenen. Je kind wil stoere sneakers of juist gave glitterschoenen maar die helaas weinig support bieden aan voet en enkels. Help! Nu sta je op het punt om een discussie te krijgen met je kind. Dit bevordert het zoeken naar nieuwe schoenen niet. Ga je jouw mening achterna of geef je je kind zijn of haar zin? Hanneke heeft deze tweestrijd ook gehad met haar dochter, ze vertelt hierover in deze blog. Maar waarom niet allebei? De Chelsea Boots van Blundstone Kids biedt namelijk het antwoord hierop en daarmee zijn ze modebewuste Blundstone kids.

Modebewuste Blundstone kids met chelsea boots


Mocht je nog niet bekend zijn met Chelsea Boots: dit zijn enkellaarsjes met een elastiek stukje stof aan de zijkant. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens erg handig bij het aantrekken. De Chelsea Boots van Blundstone zijn over de hele wereld ongekend populair. De boots zijn gemaakt voor elk seizoen en hartstikke stijlvol. Een perfecte schoen die je kind dankzij de handige treklipjes zelf aan kan trekken en kan combineren met verschillende outfits. Van een stoere kapotte spijkerbroek met een polo en bruine laarzen tot een schattig zomers jurkje met lieve roze chelsea boots eronder. Onze Blundstone boots maken elke kinderoutfit af en dat weet de dochter van Hanneke ook. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en bij sommige boots heeft het elastiek een speelse print. Hiermee kunnen we eindeloos variëren waardoor we elk seizoen weer nieuwe boots in ons assortiment hebben. Met de Blundstone boots zijn haar dochters modebewuste Blundstone kids. Laat je modebewuste Blundstone kids zien online en wij reposten het!

Speciaal gemaakt om te ravotten voor de modebewuste Blundstone kids


Blundstone Boots voor kinderen zijn het beste van beide werelden: ze zijn modieus en hebben een stevig voetbed waardoor ze goede ondersteuning geven. Daarnaast zijn ze ook nog eens onverwoestbaar waardoor je kind er zorgeloos op kan spelen. Deze jongens en meisjesschoenen zijn voor alle kindervoeten gemaakt. Er zit een inlegzool in die eruit gehaald kan worden, zodat er ruimte is voor podotherapeutische zolen. Ook zit er in de schoenen een shock protection systeem. Dit zorgt ervoor dat de trillingen van de stappen door de zool worden opgevangen in plaats van door de knieën. Zo kan je met een gerust hart toe kijken hoe jouw kinderen hele dagen aan het ravotten zijn.

Twinning is winning


Mocht je willen matchen met je kind, dan zijn de Chelsea boots van Blundstone ook verkrijgbaar in jouw maat! Blundstone is er namelijk voor het hele gezin. We hebben ook heren boots in ons assortiment. Doordat onze boots langer dan een jaar meegaan en onderhoudsvriendelijk zijn, is het ook een goede investering voor jullie garderobe. Wij hebben een ruim aanbod voor zowel jou als je kind. Hoe leuk is het om samen met het gezin over straat te lopen met dezelfde stoere boots? Dat is pas een echt fashion statement!

Ze hebben het niet van een vreemde


Vergeet niet, mochten de kids toch nog hulp nodig hebben bij hun keuzes dan komen ze vanzelf wel naar je toe om jouw modeadvies te vragen. Het modebewuste hebben ze niet van een vreemde, toch? Dus geef ze de vrijheid om hun eigen keuzes te maken, help ze waar nodig en geniet van de ontwikkeling van je kind. Wij zorgen er in elk geval voor dat jouw kind stevig in zijn of haar schoenen staat en de voeten goed worden ondersteund bij elke stap die er naar zelfstandigheid wordt gezet.